VST Vloeren | Vondelhof 12 | 6445 AL Brunssum | Tel: 045 5276321 | Mob: 06 23 82 32 95

Pandomo Floor

De Pandomo floor is een moderne naadloze vloerafwerking die alle architectonische ideeën in realiteit kunnen omzetten. De basis voor de Pandomo vloer is gietvloer op basis van witte cement. Het eindresultaat is misschien wel het beste te omschrijven als een vlak dat oogt als een naadloze natuursteen.

Deze dunne gietvloer van ca. 6 mm. wordt met de hand gelegd en is ook uitermate geschikt voor renovatieprojecten waar al een cementdekvloer aanwezig is. De vloer is damp open en tevens goed te combineren met de traditionele (warmwater) vloerverwarming.

De enige vereiste is een vormvaste ondergrond zoals een cementdekvloer, anhydriet gietvloer of gietbeton. Mits de juiste voorbereidingen worden getroffen, is het ook mogelijk om de Pandomo vloer te plaatsen over een bestaande tegelvloer. Dit laatste bespaart natuurlijk veel breek- en sloopwerk. Dat bespaart een hoop overlast, maar ook kosten.

Na het juist beoordelen van de bestaande ondervloer kiest VST Vloeren het juiste primer of egalisatie systeem. Dan worden de grondstoffen ter plekke gemengd en gegoten in een kleur naar keuze. Bij de keuze van de kleur zijn er nauwelijks beperkingen. Indien wenselijk wordt zelfs een kleur geheel naar wens van u ontwikkeld!!

Door deze eigen kleur, uw eigen wensen en tekening die bepaald wordt door de manier van gieten en verdelen, ontstaat een unieke exclusieve Pandomo vloer.

Voor meer informatie en antwoord op al u vragen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de specialisten van VST Vloeren.

Bekijk de technische informatie van de Pandomo Floor