VST Vloeren | Vondelhof 12 | 6445 AL Brunssum | Tel: 045 5276321 | Mob: 06 23 82 32 95

Pandomo Loft

De Pandomo loft vloer is de nieuwste Pandomo vloer die het resultaat is van consequent doorontwikkelen van de klassieke Pandomo-floor. Dankzij zijn buitengewone hoge krasvastheid en belastbaarheid komt dit type Pandomo vloer zeer goed tot zijn recht in omgevingen waar dagelijks veel mensen ‘over de vloer komen’. Denk aan winkels, showrooms en vele andere openbare gebouwen.

Bovendien is de Pandomo Loft door zijn extreem dunne opbouw van maar 2 mm. in vrijwel iedere situatie plaatsbaar zonder veel breek- en sloopwerk. De door Ardex ontwikkelde dunne plastische pasta levert na verwerking een unieke supersterke oppervlakte op, die met geen enkele andere vloer te vergelijken is: zowel technisch als optisch!

Een uniek bijkomend voordeel is dat de grondstoffen voor de Pandomo-loft met een kleine aanpassing ook verticaal inzetbaar zijn. Dit biedt ongekende mogelijkheden m.b.t. het bekleden van betonnen traptreden en stootborden in bijvoorbeeld splitlevel woningen!

Natuurlijk beantwoordt VST Vloeren al uw vragen omtrent de mogelijkheden van het plaatsen van dit nieuwe systeem in uw woon- of werkomgeving. Neem gerust contact met ons op!

Bekijk de technische informatie van de Pandomo Loft