VST Vloeren | Vondelhof 12 | 6445 AL Brunssum | Tel: 045 5276321 | Mob: 06 23 82 32 95

Pandomo Wall

Een revolutie aan de wand op hoog niveau!

Met Pandomo Wall veranderen wanden in hoogwaardige vormgevingselementen. Iedere wand laat zich op geheel eigenwijze behandelen en zorgt zodoende steeds voor een uniek resultaat. Daarnaast is Pandomo Wall uitermate functioneel. Integendeel tot andere decorpleisters vormt Pandomo W1, de decorpleister op basis van witte cement, een aanzienlijk hardere oppervlakte die tegelijkertijd ook nog damp open is. Dit alles resulteert in een gladde en sterke wand die ook nog eens een lust voor het oog is.

Het unieke impregneermiddel zorgt voor een makkelijk afwasbaar oppervlakte. Bijkomend voordeel van het systeem is dat de wand te allen tijden opnieuw kan worden voorzien van een beschermende olie finish wat resulteert in een lange levensduur.

Door de witte basis en de losse kleurpigmenten zijn de kleurmogelijkheden vrijwel onbeperkt. Iedere wand wordt hierdoor maatwerk en zodoende uniek!

Voor meer informatie over dit unieke product kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met het team van VST Vloeren.