Siergrind
vloeren

Zeer waarschijnlijk is de siergrindvloer, ook bekend als ‘grindtapijt’, de meest bekende vloer die VST Vloeren in haar programma heeft.

De siergrindvloer is een vloer die haar waarde en populariteit reeds ruimschoots heeft bewezen. Dit type vloer is toepasbaar in velerlei soorten interieur en geschikt voor zowel particulier alsook zakelijk gebruik, zoals winkels, kantoorruimtes en showrooms.

Een siergrindvloer is opgebouwd uit duizenden kleine grindkorrels, leverbaar in vele kleuren, uiteraard kunt U er ook voor kiezen meerdere kleuren te combineren, volledig naar eigen wens.
Deze vloer kan op vrijwel iedere vormvaste ondergrond worden aangebracht

De siergrindvloer is zeer slijtvast, isolerend, duurzaam, sfeervol, geschikt voor vloerverwarming en daarnaast erg eenvoudig in onderhoud. Op wens kunnen wij de vloer sealen door middel van een transparante coating, hierdoor ontstaat een naadloos gesloten oppervlaktestructuur, waardoor er geen vuil meer kan doordringen tot diep in de vloer. Tevens wordt deze populaire vloer volledig naadloos gelegd en heeft derhalve een verruimende werking op Uw interieur.

Vrijblijvend advies?

Voor meer informatie over al onze vloerconcepten kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.