Siergrind
vloeren

Zeer waarschijnlijk is de siergrindvloer, ook bekend als ‘grindtapijt’, de meest bekende vloer die VST Vloeren in haar programma heeft.

De siergrindvloer is een vloer die haar waarde en populariteit reeds ruimschoots heeft bewezen.
Dit type vloer is toepasbaar in velerlei soorten interieur en geschikt voor zowel particulier
alsook zakelijk gebruik, zoals winkels, kantoorruimtes en showrooms.

Eigenschappen

Een siergrindvloer is opgebouwd uit duizenden kleine grindkorrels, leverbaar in vele kleuren, uiteraard kunt U er ook voor kiezen meerdere kleuren te combineren, volledig naar eigen wens. Deze vloer kan op vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht.

De siergrindvloer is zeer slijtvast, isolerend, duurzaam, sfeervol, geschikt voor vloerverwarming en daarnaast erg eenvoudig in onderhoud. Op wens kunnen wij de vloer sealen door middel van een transparante coating, hierdoor ontstaat een naadloos gesloten oppervlaktestructuur, waardoor de vloer zijn kleurechtheid vasthoudt en er geen vuil meer kan doordringen tot diep in de vloer. Tevens wordt deze populaire vloer volledig naadloos gelegd en heeft derhalve een verruimende werking op Uw interieur.

Kleuren en accenten

Door de grote verscheidenheid in kleuren is het mogelijk om eindeloos te combineren, en accenten aan te brengen, precies waar U dit nodig acht. Bijvoorbeeld in het aanbrengen van Uw bedrijfslogo. Dit product is in de loop der jaren terecht uitgegroeid tot een zeer populaire vloerbedekking, mede door de vele mogelijkheden en voordelen die deze specifieke vloer met zich meebrengt.
De specialisten van VST Vloeren vertellen U graag meer over dit bijzonder populaire product, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend advies?

Voor meer informatie over al onze vloerconcepten kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.