VST Vloeren

VST Vloeren is een pure specialist op het gebied van naadloze moderne vloersystemen.

Ons assortiment is ruim en bestaat o.a. uit gietvloeren,betonlook, troffelvloeren, siergrind- en
marmerstone vloeren. Bovendien is VST Vloeren officieel dealer van het exclusieve
en unieke Pandomo systeem. Het Pandomo systeem onderscheid zich door het unieke
en natuurlijke karakter.

Sinds 2002

Naast dat we ons het eerste jaar hoofdzakelijk bezig hielden met het plaatsen van grindvloeren, zijn we ons ook direct gaan verdiepen in vele andere naadloze designvloeren om ons assortiment te verbreden. Ons assortiment werd al vrij snel uitgebreid met de marmerstone en troffelvloeren als ook verschillende soorten gietvloeren. Niet veel later zijn wij leverancier geworden van de unieke Pandomo systemen van Ardex.

Bewust hebben wij de keuze gemaakt om ons geheel te (blijven) specialiseren in naadloze vloersystemen voornamelijk voor de particuliere markt, door de specifieke eigenschappen en het belang van een stabiele ondergrond zien wij de naadloze vloeren echt als een speciale tak van sport! Ook voor de nieuwste trends op het gebied van naadloze industriële vloeren kunt u bij VST Vloeren terecht, zo hebben wij inmiddels een ruim assortiment woonbetonvloeren.

Kom in contact

Kijk voor alle informatie op de diverse productpagina’s of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
VST Vloeren werk met verschillende showlocaties welke alleen op afspraak zijn te bezichtigen, ook komen wij vrijblijvend bij u aan huis met duidelijk monster materiaal en een gedegen advies.

Vrijblijvend advies?

Voor meer informatie over al onze vloerconcepten kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.