VST Vloeren | Vondelhof 12 | 6445 AL Brunssum | Tel: 045 5276321 | Mob: 06 23 82 32 95

Gietvloer

VST Vloeren levert al 10 jaar gietvloeren van topkwaliteit aan voornamelijk de particuliere en zakelijke markt.

Door onze ruime ervaring in de particuliere branche weten wij als geen ander dat het leveren en plaatsen van een gietvloer in een woning een andere aanpak vereist dan bijvoorbeeld de applicatie van een gietvloer in een bedrijfshal.

In de particuliere branche zijn de optische eigenschappen (het eindresultaat, datgene wat u ziet) altijd belangrijker dan bijvoorbeeld de snelheid van het leveren en plaatsen van de gietvloer. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste materialen en door het plaatsen van minimaal 4 lagen in voldoende dikte, garanderen wij altijd de beste en sterkste gietvloer die er te krijgen is.

UV bestendigheid word gegarandeerd door te werken met alifatische polyurethaan harsen van de beste kwaliteit! De belangrijke eindlaag (aflak) wordt samen met u gekozen afhankelijk van u wensen en behoeften.

De combinatie van de beste grondstoffen met een helder en eerlijk advies moet resulteren in een gietvloer die voldoet aan uw verwachtingen!

VST Vloeren levert gietvloeren in oneindig veel kleuren en kleurcombinaties. De mogelijkheden en kleurencombinaties zijn haast onbegrensd. Onze gietvloeren zijn leverbaar in vele RAL-kleuren en toepasbaar op vrijwel iedere ondervloer. Daarnaast beschikt het team van VST Vloeren over ruime ervaring en vakkennis om deze gietvloeren volgens de hoogste kwaliteitseisen bij u te plaatsen.

Gietvloeren van VST Vloeren zijn toe te passen in elk mogelijk interieur. Kortom een vloer met oneindig veel mogelijkheden.

Wij helpen u graag in een persoonlijk gesprek bij het kiezen van het juiste type gietvloer en kleur die past bij uw woon- of werksituatie.

Bekijk de technische informatie van onze gietvloeren